Інтернет-магазин чоловічого одягу

Тема нового сезону Climber: бути північним, бути зухвалим

Бути північним, бути зухвалимЙди на північ. Відчуй силу, яку приносить холод. Стань повітрям. Поринь у нові відчуття і слідуй за власною пригодою. Це настільки індивідуалістично і так неймовірно природно!

ЖИТЕЛЬ ПІВНОЧІ

Щосезону ти стаєш вільним. Відчуваєш? Коли ти відпочиваєш від шалених пошуків досконалості, все, що залишається при тобі, - твоя душа. Тому що це ти. Оголеність твоєї душі звільняє тебе від усіх кайданів. Ти - сама свобода, ти народився, щоб мандрувати без перешкод!

ВИПРОБУВАННЯ МОДОЮ

Північна тема нового сезону Climber

Я завжди прагну відрізняти бренди один від одного, намагаючись зрозуміти, що вони означають. На мою думку, це, мабуть, кращий підхід. Пам'ятаючи, що життя повне несподіванок, я вплутуюсь у філософію бренду, щоб побачити, куди вона мене приведе.

У моєму ставленні до брендів це не здається схожим на купівлю товарів. Дизайн, на мій погляд, - це те, що легко піддається дизайну. Там, куди мене відносить дизайн, його самобутність стає іноді джерелом моєї відваги.

Деякі люди визначають це як "ознаку індивідуальності". Деякі - як свободу. Мода може стільки всього розказати. Так захоплююче розповідати по суті все, що накопичилося про неї за роки. Насправді, мода - це живий організм. Це мова. Джерело спілкування. Покоління змінюються, а мова ця оновлюється і стає ще яскравішою, і кожного разу розповідає вже добре відоме у новій інтерпретації, а нове - на знайомий манер.

Насправді, з точки зору дизайнера, мода - це особлива аналітична мова. Соціологічний аналіз з більш прагматичної точки зору. Оновлена подорож по життю чоловіка і жінки. Імпульс вулиці, психологічний портрет людини.

Іноді ми стаємо свідками такої магічної і загадкової ситуації, як непрямі відносини. Магія - це розповідь, сила якої полягає у навіюванні розказаного, іноді у всій його природності, а іноді зовсім протилежне.

Світ моди, для якого раніше прийнятими були більш мужні і чіткі лінії, тепер вітає нас духом свободи.

Тенденції, нові модні течії перетворюють нас на емоційних воїнів, що зіштовхуються зі звичками та способами життя із більшою радістю та впевненістю.

Воїн бореться за красу і свободу, сповнені значення. Якщо раніше кольори, тканини і форми повторювали поверхневі твердження про моду, то зараз ми прагнемо до глибших стилів життя. Ідеї і положення, які ми прагнемо передати, стали більш важливими, ніж стиль життя, форма і тканини, представлені у модній колекції.

Ми відокремлюємося від наших товаришів іншим ставленням до життя, що походить зі світу Climber. Ми завжди рухаємося догори, вище. Це випробування модою. В якому ми хочемо підняти вище наш спосіб життя і наше сприйняття високої моди.

Приєднуйся до нас!